ציר עוף תוצרת בית
ציר עוף תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, גזרים, גבעולי סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ציר עוף תוצרת בית, ציר עוף תוצרת בית, ו ציר עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כנפי עוף על 2 מחבתות ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
אופים כנפיים במשך 1 שעה או עד השחמה.
יוצקים 1/2 ליטר מים לתוך כל מחבת ג ' לי רול, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה.
יוצקים תערובת מים לתוך stockpot.
הוסף 4 ליטרים הנותרים מים, סלרי, ושאר החומרים כדי stockpot. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 4 שעות, ברפרוף את ולזרוק קצף לפי הצורך. מסננים מלאי דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים. מלאי מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים 8 שעות. דל שומן מוצק מפני השטח של המניות; להשליך שומן.