צלויים שלמים עם אגס, ארוגולה וסלט אגוזים
צלויים שלמים עם אגס, ארוגולה וסלט אגוזים עשויים להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מיץ לימון, ארוגולה, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו סלט ארוגולה אגס אגוז, אגס קלוי, גבינה כחולה וסלט ארוגולה, ו סלט אגס וארוגולה קלוי עם ויניגרט רימונים-צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. מבשלים עד 1/3 כוס (כ 20 דקות). מסננים תערובת סיידר דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מברשת שמן זית על תבנית אפייה; לסדר חצאים עולש, לחתוך בצד למטה, על מחבת מוכנה.
מברשת 2 כפות תערובת סיידר מעל אנדיב; מפזרים 1/8 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
אופים ב 450 במשך 10 דקות.
הסר מהתנור; הפעל חצאים endive מעל.
מברשת לחתוך צדדים עם 2 כפות תערובת סיידר.
לצלות endive 4 דקות או עד הקצוות מתחילים חום.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, תערובת סיידר הנותרים, מיץ לימון, ושמן אגוז בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף.
מוסיפים ארוגולה, אגוזי מלך ואגס, משליכים למעיל. מסדרים 2 חצאים חיים על כל אחד מ 4 צלחות סלט, ומעל כל מנה עם תערובת ארוגולה 1 1/2 כוסות.