קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

צלופח מטוגן

צלופח מטוגן
מתכון זה מ מזוןרשת דורשת תיבול פירות ים, חמאה, יין לבן ושמן מעורבב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 49%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פרוסות צלופח מטוגנות יבשות, צלופח מוקפץ עם שעועית שחורה, ו צלופח בגריל.

הוראות

1
נקו את העור צלופח, ולאחר מכן לחתוך אותו לגושים. בקערה גדולה מערבבים יחד 1 כוס קמח, תבלינים, שמן, שום, בצל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
שוםשום
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
צלופחצלופח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את צלופח לתערובת זו ולאחר מכן למרינדה במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
צלופחצלופח
3
מחפרים את הצלופח הכבוש בקמח. במחבת מטגנת על אש בינונית, צורבים את הצלופח עד להזהבה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צלופחצלופח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
5
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא נמסה ומשחימה מעט. מחלקים את הצלופח בין 4 צלחות הגשה ומעליהם את רוטב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
צלופחצלופח