צלופח מטוגן
מתכון זה מ מזוןרשת דורשת תיבול פירות ים, חמאה, יין לבן ושמן מעורבב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 49%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פרוסות צלופח מטוגנות יבשות, צלופח מוקפץ עם שעועית שחורה, ו צלופח בגריל.
הוראות
נקו את העור צלופח, ולאחר מכן לחתוך אותו לגושים. בקערה גדולה מערבבים יחד 1 כוס קמח, תבלינים, שמן, שום, בצל ופלפל.
מוסיפים את צלופח לתערובת זו ולאחר מכן למרינדה במקרר במשך שעה 1.
מחפרים את הצלופח הכבוש בקמח. במחבת מטגנת על אש בינונית, צורבים את הצלופח עד להזהבה, כ -7 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד לצמצום בחצי.
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד שהיא נמסה ומשחימה מעט. מחלקים את הצלופח בין 4 צלחות הגשה ומעליהם את רוטב החמאה.