צלחת עמוקה פשטידת עוף
אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. . מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים מאפה אחד לתוך צלחת עוגה עמוקה 10 אינץ'. בסיר גדול, לבשל בצל בחמאה עד במכרז. מערבבים בקמח, בויון, טימין ופלפל.
מוסיפים מים וחלב בבת אחת. מבשלים ומערבבים עד מעובה תוסס. מערבבים ירקות מעורבים, עוף, פימנטו ופטרוזיליה.
יוצקים תערובת לתוך צלחת עוגה עמוקה 10 אינץ'.
מניחים את הקרום העליון על תערובת עוף. קצוות חליל של מאפה וחריצים לחתוך בחלק העליון כדי לאפשר את הקיטור לברוח.
אופים במשך 25-30 דקות או עד מאפה זהוב חום ומילוי חם.