צלי Picanha משולש עם עגבניות שרי חרוכות ובצל
צלי Picanha תלת טיפ עם עגבניות שרי חרוכות ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שיני שום, עגבניות שרי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו פרגולה עם בצל חרוך ועגבניות שרי קלויות, מחבת-עגבניות שרי חרוכות עם בזיליקום, ו צלעות כבש סקוטדיטו עם עגבניות שרי חרוכות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שיני השום על קרש חיתוך. חותכים את ציפורן חצי לאורכו ולאחר מכן לרסק עם הצד של סכין שף.
מפזרים את המלח על השום וקוצצים ולמרוח את השום על קרש החיתוך עד שהוא עושה משחה. (זה יכול להיעשות גם באמצעות עלי מרגמה; לרסק את חצאי השום לפני הצבת אותם מרגמה.)
שים את הדבק שום בקערה קטנה ומערבבים ב 1 כף שמן זית.
שים את הבשר בתבנית אפייה ודקור אותו בכל רחבי עם שיפוד מזלג או מתכת. באופן שווה לשפשף את משחת השום על הבשר. להשרות בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. לגרד כמה שיותר ממרח השום מהבשר ככל האפשר, כך שזה לא לשרוף בתנור.
מחממים מחבת גדולה ובטוחה לתנור (עדיף ברזל יצוק) על אש בינונית-גבוהה.
יוצקים 3 כפות של שמן זית ולצמוח את הבשר עד השחמה משני הצדדים, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים את הצלי במשך כ 35 דקות עבור בינוני עד 45 דקות עבור בינוני היטב. (זכור כי הצלי ימשיך לבשל בזמן מנוחה מחוץ לתנור, ולכן עדיף להסיר את הצלי מהתנור כאשר הוא מעט underdone). בדוק את הצבע של הצלי על ידי ביצוע חריץ קטן בחלק העבה ביותר כדי לבדוק את הצבע (זכור כי הבשר על הקצוות של הצלי יהיה עשוי היטב יותר) או להשתמש מדחום דיגיטלי כדי לבדוק את הטמפרטורה שלה (128 עד 129 מעלות f עבור בינוני נדיר).
הסר את הצלי מהתנור, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
בעוד הצלי נשען, מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה. לסירוגין להשחיל את עגבניות שרי בצל פנינה על שיפודי עץ או מתכת. (אם משתמשים בגריל חיצוני, משרים את שיפודי העץ במים במשך 30 דקות כדי למנוע מהם לשרוף.)
מברשת עגבניות ובצל עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
הניחו את שיפודי הירקות על מחבת הגריל ופחם משני הצדדים.
מגישים על מגש לצד הבשר פרוס.