צלי איטלקי
המתכון צלי איטלקי מוכן בערך 8 שעות ו-58 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תערובת מרק בצל, קורנפלור, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו בישול איטי צלי בלסמי, סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות ובצל במשומן קל 5-כדי 6-qt. בישול איטי.
מפזרים צלי עם פלפל. מבשלים צלי בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים צלי על גבי פטריות ובצל בבישול איטי.
מפזרים מרק בצל לערבב על צלי; יוצקים מרק בשר ורוטב עגבניות על צלי. מכסים ומבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות או עד בשר קורע בקלות עם מזלג.
להעביר צלי ללוח חיתוך; לחתוך לחתיכות גדולות, הסרת כל חתיכות גדולות של שומן. שמור על צלי חם.
שומן רזה ממיצים בבישול איטי; מערבבים רסק עגבניות ותבלינים איטלקיים. מערבבים יחד קורנפלור ו 2 כפות. מים בקערה קטנה עד חלקה; להוסיף מיצים בבישול איטי, ערבוב עד מעורבב. הגבירו את חום הבישול האיטי לגבוה. מכסים ומבשלים 40 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מערבבים בצלי.