קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 58 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

צלי איטלקי

צלי איטלקי
המתכון צלי איטלקי מוכן בערך 8 שעות ו-58 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תערובת מרק בצל, קורנפלור, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו בישול איטי צלי בלסמי, סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פטריות ובצל במשומן קל 5-כדי 6-qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מפזרים צלי עם פלפל. מבשלים צלי בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים צלי על גבי פטריות ובצל בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מפזרים מרק בצל לערבב על צלי; יוצקים מרק בשר ורוטב עגבניות על צלי. מכסים ומבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות או עד בשר קורע בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
להעביר צלי ללוח חיתוך; לחתוך לחתיכות גדולות, הסרת כל חתיכות גדולות של שומן. שמור על צלי חם.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
שומן רזה ממיצים בבישול איטי; מערבבים רסק עגבניות ותבלינים איטלקיים. מערבבים יחד קורנפלור ו 2 כפות. מים בקערה קטנה עד חלקה; להוסיף מיצים בבישול איטי, ערבוב עד מעורבב. הגבירו את חום הבישול האיטי לגבוה. מכסים ומבשלים 40 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מערבבים בצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון