קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

צלי בסיר בגריל עם תפוחי אדמה קלויים וירקות שורש

צלי בסיר בגריל עם תפוחי אדמה קלויים וירקות שורש
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו צלי עם ירקות שורש קלוי, בשר חזיר צלוי עם ירקות שורש קלוי, ו צלי עם ירקות שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את ירקות השורש בתבנית אפייה צדדית רדודה, גדול מספיק כדי להחזיק אותם כמעט שכבה אחת. השתמש על ½ של ספריגים הזמן מפוזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
טפטוף הכל בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מניחים בתנור וצולים במשך כ 40-50 דקות, או עד ירקות רכים משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוציאים אותם מהתנור, משליכים את ענפי הקורנית ומניחים את הירקות בצד בתבנית האפייה.באמצעות קצה סכין חיתוך חדה לעשות חריצים מרווחים באופן שווה לתוך החלק העליון של הבשר על 1 ½ אינץ ' זה מזה בדיוק כמו עמוק. הכנס חתיכות של שיני שום לתוך כל חור עמוק ככל האפשר. מתבלים היטב את הצלי מכל הצדדים עם מלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים תנור ברזל יצוק אמייל הולנדי על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
מוסיף את שמן הירקות כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
7
מוסיפים את הבשר לסיר עם חריץ השום מולא בצד כלפי מעלה. לצרוב את כל הצדדים עד השחמה טובה מאוד, על 4 עד 6 דקות לכל צד. שמור את חריץ השום מלא בצד לסוף כך שהוא בסופו של דבר עם הפנים כלפי מטה.Deglaze המחבת עם החומץ, גירוד את חתיכות השחמה בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להוסיף על סנטימטר של מניות למחבת, לתת לו לבוא לרתיחה. לזרוק את זרזי הקורנית הנותרים, ואז להנמיך את החום לרתיחה. מכסים את הבשר ומבשלים עד שהוא רך מאוד, על 3 או 4 שעות, בהתאם לחתוך. הפוך את הבשר פעמיים או שלוש במהלך כל תהליך הבישול. בודק מדי פעם כדי לוודא שיש תמיד על 1 אינץ ' של נוזל בסיר.כ -20 דקות לפני צלי הסיר מבושל באופן מלא, מוסיפים את ירקות השורש הקלוי למחבת ולהסיר כמה שיותר כנפי הקורנית ככל שאתה יכול.לאחר מכרז לחלוטין, להעביר רק את הבשר צלחת עמוקה המגישה מגש, לתת לו לנוח.
מרכיבים שתצטרך
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את החמאה לסיר עם ירקות ערבוב כדי לקבל אותם מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הסר כל ענפי קורנית משתהים.חותכים או מושכים בשר לחתיכות בגודל ההגשה, ואז שופכים את הירקות ואת כל המיצים על הבשר ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'