צלי בקר בווארי
צלי בקר בווארי לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש גזר, סוכר, מלח וזרעי קימל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 89%, וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלי בקר בווארי איטי עם רוטב, צלי סיר בווארי, ו צלי סיר בווארי.
הוראות
בעזרת סכין חדה חותכים חריצים דקים בבשר; מניחים חתיכת שום בכל חריץ. בסיר גדול או בתנור הולנדי, בשר חום בשמן מכל הצדדים; לנקז.
מוסיפים את הגזר, הסלרי והבצל.
שלב את השרי או המרק, הפטרוזיליה, הסוכר, זרעי הקימל, המלח והל; יוצקים על בשר.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים כ 2-3 / 4 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים ופורסים בשר. שומן רזה מנוזל בישול ומגישים ירקות עם בשר.