קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות55
ציון בריאות3
מגזין

צלי בקר בכל לילה

צלי בקר בכל לילה
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 55 . מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו בשר עם עין צלי עגול, עלי רוזמרין, חזרת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: יום ראשון בלילה עוף צלוי & ארוחת ערב משפחתית, נזיד בקר קריר בלילה, ו צלי בקר.

הוראות

1
להבקיע בשר על ידי ביצוע חתך רדוד לחצות חתכים על פני השטח; מקום במחבת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מערבבים מרכיבים שנותרו; לשפוך על בשר. מקררים 1 שעה כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
אופים בשר, חשוף, 1-1/4 ל 1-1 / 2 שעות או עד 66°, צולה מדי פעם עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
הסר בשר מהתנור; לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
בואו לעמוד 15 דקות. או עד doneness בינוני (160F) לפני חיתוך.