צלי דג פוטית
הצלי הוא צלוי ללא גלוטן ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, תפוחי אדמה, קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו הליבוט עגבניות צלי קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 15 דקות. (תפוחי אדמה לא יהיה מבושל באופן מלא.)
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד רך מעט חום.
מוסיפים שום ועגבניה, ומטוגנים 2 דקות יותר.
מניחים דגים במחבת, ומוסיפים תפוחי אדמה שמורים, טימין, ו -4 המרכיבים הבאים.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 22 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.
הסר מהתנור, להוסיף חמאה, לכסות מחדש, ולתת לעמוד 3 דקות או עד חמאה נמסה.
* תחליף דגים לבנים עבים אחרים, כגון האדוק, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.