צלי הודו טופו (ללא גלוטן, ללא חלב, ללא ביצה, טבעוני )
צלי הודו טופו (ללא גלוטן, חלב, ללא ביצה, טבעוני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), ו מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח) (מתכונים דומים).
הוראות
"טורקיה".מחלקים את החומרים באופן שווה לתוך 2 או יותר המון בהתאם לגודל של האוכל שלך processor.In מעבד מזון, מחית את כל החומרים בהמון. ייתכן שיהיה עליך להמשיך לעצור לערבב את התערובת כך שכל התהליכים evenly.STUFFING.In סיר לטגן את הבצל, פטריות, סלרי ושום בשמן עד מבושל.
מערבבים רוטב סויה לתוך ירקות mixture.In קערה לערבב פירורי לחם, עשבי תיבול, מלח ופלפל.
מוסיפים תערובת ירקות לפירורים בקערה ומערבבים היטב. אם הפירורים הם מאוד טריים ולחים המילוי צריך להחזיק יחד טוב מאוד. עם זאת, אם התערובת שלך היא קצת יבש ולא מחזיק יחד, להוסיף קצת מים או מלאי ירקות. התאם תבלינים לפי הטעם במידת הצורך.
רול מלית לתוך יומן על 25 ס "מ (10") ארוך.מרינדה.
לטאטא את כל החומרים יחד.הרכבה ובישול.מחממים תנור ל 177° (175C).על ספסל המטבח(דלפק), או קרש חיתוך גדול, להניח 2 חתיכות של נייר אפייה שאינו מקל על 18"(45 ס" מ) ארוך, חופפים על 10 ס "מ (4") לאורך הקצוות הארוכים. מעל החלק העליון של זה שכב עוד פיסת נייר אפייה, מרוכז לאורך הקצוות חופפים.על השכבה העליונה של נייר אפייה, באופן שווה להפיץ את תערובת "טורקיה" טופו - על 12" x 10" (30 x 25 ס " מ).
שים את יומן המילוי במרכז של זה. בזהירות להרים את הקצוות של קצה אחד של הנייר, וכך טופו, למעלה ושוב את המילוי. בעדינות למשוך נייר מטופו ולשכב שטוח שוב, משאיר את טופו סביב המילוי. חזור עם הצד השני. תערובת טופו צריך להיפגש בחלק העליון לעטוף את כל הדרך סביב המילוי.בעדינות ללחוץ על הקצוות של תערובת טופו יחד וחלק מעל. לחץ על טופו על הקצוות של יומן המילוי, להחליק את זה גם.
צחצח את כל החלק העליון של הצלי עם מרינדה. (שמור את המרינדה שנותרה לצלחת מאוחר יותר.).אם אפשר לקבל מישהו כדי לעזור עם העטיפה. לעטוף עם כל השכבות של נייר האפייה. סובב את הקצוות הארוכים כדי לסגור. לעטוף עם שכבה נוספת של נייר אפייה אם תרצה בכך. לעטוף שוב עם כמה שכבות של נייר.מניחים בעדינות על מגש אפייה.
אופים במשך 1 שעה ו 15 דקות.
הסר מהתנור, לאפשר להתקרר, ולאחר מכן לקרר עד כ 1 שעה לפני ההגשה.בערך 1 שעה (או קצת פחות) לפני ההגשה, לפתוח בעדינות את הצלי.
מברשת עם יותר מרינדה מחדש לעטוף.
מניחים בתנור ואופים במשך כ 20 - 30 דקות ב 177° (175C).
הסר נייר כסף ונייר אפייה (הדרך הקלה ביותר היא פשוט לקרוע אותו מלמעלה).
מברשת עם המרינדה הנותרים.
מניחים בחזרה לתנור במשך כ 20 דקות או עד חום זהוב.פורסים ומגישים עם רוטב קשיו ורוטב חמוציות.