צלי חזיר חרדל דבש עם בייקון
צלי חזיר חרדל דבש עם בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1440 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. גשו לסופר וקנו דבש, מלח ופלפל כשר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו די טובה. נסו צלי חזיר דבש וחרדל, צלי חזיר חרדל דבש, ו צלי חזיר חרדל דבש פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
לחזיר: הכניסו מתלה לתנור ל-1/3 התחתון של התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה מוסיפים את חרדל הדיז ' ון, החרדל המלא, הדבש, השום והרוזמרין ומערבבים יחד לתערובת אחידה. מסדרים את החזיר בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומורחים את תערובת החרדל באופן אחיד על החזיר. החל בצד 1, להניח חתיכת בייקון, לאורך, על בשר חזיר.
הניחו פרוסת בייקון נוספת על החזיר והקפידו לחפוף מעט את הנתח הראשון. ממשיכים עם יתרת הבייקון, עד שהחזיר מכוסה במלואו בבייקון. בעזרת 3 חתיכות חוט מטבח, אבטח את הבייקון במקומו. צולים במשך שעה 1. מכסים את התבנית, באופן רופף, בנייר כסף וצולים עוד 10 עד 20 דקות עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של חזיר רושם 160 מעלות צלזיוס.
מוציאים את התבנית מהתנור ומעבירים את הצלי לקרש חיתוך. מכסים את התבנית בנייר כסף ומאפשרים לחזיר לנוח 20 דקות.
הסר את חוט המטבח ופרוס את החזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
לסלט: בקערה קטנה מקציפים יחד את מיץ הלימון והשמן לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את הארוגולה על מגש גדול ומזלפים את הרוטב. מסדרים מעל את פרוסות החזיר ומגישים.