צלי חזיר עם זיגוג שזיף
אם יש לכם חמאת שזיפים מתובלת, שמן שומשום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג בלסמי שזיף, צלי חזיר ברוטב שזיפים, ו צלי חזיר שזיף רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
צלי פרוס, שומן קצוץ. Reroll צלי; מאובטח במרווחים 1 אינץ עם מחרוזת כבדה.
מערבבים חמאת שזיפים מתובלת ו -6 המרכיבים הבאים (חמאת שזיפים מתובלת דרך שום) בקערה. מילואים 1/4 תערובת שזיף כוס; להפריש.
מניחים את הצלי על מחבת מטלית מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של צלי.
מברשת 2 כפות של תערובת שזיפים הנותרים על צלי.
אופים ב 425 במשך 50 דקות או עד מדחום בשר רושם 160 (מעט ורוד). למרוח מדי פעם עם תערובת שזיפים נותרת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך. מסננים טפטוף מחבת דרך מסננת לתוך קערה, שומר 2 כפות. להשליך הנותרים נוזלי מוצקים.
שלב שמור 1/4 תערובת שזיף כוס, טפטוף מחבת, ומים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
מגישים רוטב עם צלי, ומקשטים עם פרוסות שזיפים וספריגים מרווה, אם תרצה.