קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
דיאטותללא לקטוז
אירועיםחג ההודיה
מגזין

צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים

צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים
מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו קמח, משמשים, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם מלית פירות ורוטב חרדל, צלי בשר חזיר עם מילוי נקניק ערמוני, ו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מורחים את צנוברים ואגוזים בצלחת עוגה ואופים במשך כ 3 דקות, עד קלוי קלוי קלוי. קוצצים בגסות את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
בסיר קטן, להביא את הברנדי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים את משמשים, מכסים ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
5
מוסיף שזיפים מיובשים וגרידת קלמנטינה.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
6
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הפרי אל משטח עבודה. מבשלים את הברנדי על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
חותכים את משמשים ושזיפים מיובשים לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
8
במחבת nonstick בינונית, לבשל את הנקניק על חום מתון, לשבור אותו עם כפית, עד כמעט לא נשאר ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
להעביר את הנקניק למעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
13
מוסיפים לנקניק בקערה, יחד עם האגוזים, משמשים, שזיפים מיובשים וברנדי מופחת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
14
לגלף כיס 3 1/2 אינץ לאורך כל צלי, מחליק את הסכין בין העצמות והבשר. תמלא את הכיסים במילוי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
15
שים את הצלי על תבנית אפייה גדולה, עצמות צלעות למעלה. לשפשף את הצולים עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
16
מפזרים את הצלי עם הקורנית והרוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
17
צולים את הבשר במשך כשעה ו -45 דקות, מסובבים את תבנית האפייה באמצע, עד שמד חום מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 14
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
18
להעביר את הצלי ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 עד 20 דקות.
19
להטות את תבנית האפייה ולשפוך את רוב השומן.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
20
שים את תבנית האפייה על חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
21
מפזרים את הקמח על הסדין ומערבבים ב 1/2 כוס של ציר העוף, מגרד את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קיצור טבעיקיצור טבעי
22
להעביר לסיר בינוני לטאטא את הנותרים 1 1/2 כוסות של מלאי. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה ואין טעם floury נשאר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
23
יוצקים לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
24
באמצעות סכין חיתוך, לגלף את הצלי לצלעות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
25
מעבירים את הצלעות לצלחות ומעבירים את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות