צלי חזיר עם תוספת תפוחים
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לאוסף שלך, צלי חזיר עם תוספת תפוחים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 2 שעות ו 50 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תפוחי טארט, מיץ תפוחים, הל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: חזיר צלוי עם תוספת תפוחים, חזיר צלוי עם תוספת תפוחים, ו צלעות החזיר הצלויות של אמא פריצ'ט ותוספת אגס תפוחים.
הוראות
מניחים צלי על מתלה בתבנית צלייה רדודה ומשפשפים בתיבול עופות.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 שעות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות.
לציפוי, שלבו את ג ' לי התפוחים, המיץ והל בסיר. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים תפוחים וחמוציות; מבשלים עד שהם רכים, בערך 5-10 דקות.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת תפוחים. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מוציאים את הצלי מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.