צלי חזיר עם תפוחים, בירה וכרוב כבוש
צלי חזיר עם תפוחים, בירה וכרוב כבוש עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2460 קלוריות, 313 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 196 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. . אם יש לך בשר חזיר צלוי, סוכר חום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: צלי חזיר עם כרוב כבוש תפוחים ובצל, חזיר עם תפוחים, בייקון וכרוב כבוש, ו כתף חזיר עם כרוב כבוש ותפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מניחים צלי חזיר לתבנית אפייה גדולה ומפזרים כרוב כבוש סביב הצלי. מסדרים מגורי תפוחים ובצל סביב הצלי.
מפזרים כרוב כבוש, תפוחים, בצל עם סוכר חום.
יוצקים בירה על תערובת צלי וכרוב כבוש. מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום ולסכל את הקצוות של המנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צלי הוא רך ומיצי פאן מופחתים, 3 עד 4 שעות. אם צלי, ירקות ותפוחים נראים יבשים, יוצקים בירה פחית 1 יותר. כדי לשרת, בעדינות לזרוק כרוב כבוש עם תפוחים ובצל רבעים ומגישים עם הצלי.