צלי חזיר קובני אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 ומחירו 1.21 דולר למנה. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-14 גרם שומן. אם יש לכם כתף חזיר, מלח, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 86%, המנה הזו מדהימה. נסו חזיר צלי קובה, צלי חזיר קובני וצלי חזיר קובני עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווה
2
מוסיפים למחבת את זרעי הכמון וגרגרי הפלפל; מערבבים ללא הרף עד שהוא ריחני ומתחיל להשחים, כ-2 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווה
3
בעזרת מכתש ועלי, כותשים תבלינים קלויים עם שום, מלח ואורגנו כדי ליצור עיסה. אפשר לעשות זאת גם בקערה הקטנה של מעבד מזון.
או 1/2 קצח בינוני, שכבה חיצונית קשה הוסרה, חצויה לאורך, חתוכה לפרוסות דקות וקצוצות גס
אפונה מופשרת
2 שקדי חזיר קטנים (בערך 2 פאונד בסך הכל)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פלוס 5 כפיות סוכר, מחולקת
5
מניחים את החזיר בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצה
6
יוצקים מרינדת הדרים על הבשר ואוטמים. מקררים 12 עד 24 שעות, הופכים את השקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
7
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת
8
מעבירים את החזיר והמרינדה לתבנית צלייה ומכניסים לתנור. צולים כ-2 1/2 שעות, מזיזים מדי פעם במיצי מחבת, או עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז מראה 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
רוטב חם שמן שומשום
קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת
9
הוסף כמויות קטנות של מים למחבת אם היא מתייבשת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 עד 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
עלה מרווה
10
מעבירים את החזיר לקרש גילוף, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח במשך 15 דקות. לגלף, ולהגיש.