אם יש לך חרדל, חומץ, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. עם כפית ציון 93%, המנה הזו סופר. נסו צלי חזיר מלוחים, ספייס-שפשף ירך חזיר צלוי, ו ליסו ספייס-שפשף חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מערבבים יחד רסק תפוחים, סוכר חום, חומץ, חרדל וציפורן בקערה קטנה; מקררים מחצית מתערובת רסק התפוחים ומניחים בצד את תערובת רסק התפוחים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
רסק תפוחים
חרדל
חומץ
ציפורן
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מערבבים קמח, מלח, סוכר, אבקת שום ופלפל בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לשפשף תערובת קמח באופן שווה על פני השטח כולו של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חזיר
לשפשף תיבול יבש
4
מניחים חזיר על מתלה בתבנית צלייה רדודה. צלי, לא מכוסה,עד הטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות צלזיוס. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס)., 1 עד 1 1/2 שעות זמן בישול כולל (כ 18-20 דקות לכל קילו).
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
מעבירים צלי להגשת מגש; מכסים בנייר כסף ומניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
6
מחממים תערובת רסק תפוחים מצוננת בסיר קטן עד רתיחה; להרתיח במשך 1 דקה. כפית תערובת תפוחים מחוממת על פרוסות חזיר.