צלי חציל פרמז'ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חציל צלוי parmigianan. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש, שיני שום, פרמזן, ועגבניות שרי פחיות g. 156 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמז'ן, ו מזין Parmigiana חציל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כף שמן במחבת. לרכך את השום ואת גבעולי בזיליקום במשך 1 דקות, מבלי לתת את צבע השום.
מוסיפים את שני סוגי העגבניות, הדבש, את רוב עלי הקורנית ואת שפע התיבול. מבשלים במשך 5 דקות אתה לא רוצה את הרוטב כדי להפחית יותר מדי בשלב זה.
בינתיים, תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חותכים 6 חריצים למטה לתוך הבשר של כל חציית חציל, דואג לא לחתוך את כל הדרך. מתבלים בפנים, ואז דוחפים פרוסת מוצרלה ועלה בזיליקום לכל רווח.
יוצקים את רוטב העגבניות לתבנית אפייה גדולה ומושיבים בו חצילים (או משתמשים ב-4 מנות בודדות).
טפטוף עם השמן שנותר. מכסים בנייר כסף ומכווצים אותו בחוזקה בקצוות.
אופים עבור 50 דקות-1 שעות עד רך.
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן, ומפזרים על חצילים עם שאר הקורנית.
אופים, חשוף, לעוד 15 דקות או עד חצילים הם מאוד רך הפירורים הם זהב פריך. (הדרך הטובה ביותר לדעת אם הם מוכנים היא לדרבן את החציל הגדול ביותר במרכז עם שיפוד.)
תן את שאר המנה במשך 5 דקות, ואז לפזר על שאר עלי בזיליקום.
מגישים עם לחם פריך, אם אתה רוצה.