קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת Ombre מנדרינה

עוגת Ombre מנדרינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Ombre מנדרינה. מנה אחת מכילה 742 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ תפוזים, אבקת סוכר, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת אומברה בייקוול של Edd קימבר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גריז או לרסס ארבעה מחבתות עגולות 8 אינץ'; מניחים נייר קלף בישול 8 אינץ ' בתחתית כל מחבת. גריז או ספריי נייר קלף. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה למעט צבע מזון במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות גבוהה על 2 דקות או עד חלקה. כף ומרח 1 1/2 כוסות של הבלילה למחבת 1. מחלקים הבלילה הנותרים באופן שווה בין 3 קערות קטנות (כ 1 1/2 כוסות כל).
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף כמויות שונות של צבע מזון לכל אחד כדי להפוך גוונים שונים של אותו צבע. מערבבים כל עד צבע מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
3
יוצקים 1 קערה של הבלילה לתוך כל 3 מחבתות שנותרו. אפיית 2 מחבתות בכל פעם, אופים 22 עד 26 דקות (מקררים את המחבתות שנותרו עד האפייה). מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
הסר ממחבתות למתלה קירור; הסר נייר קלף. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
5
בקערה גדולה, לנצח חמאה ואבקת סוכר עם כפית או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים 3/4 כוס מיץ מנדרינה ווניל. אם ציפוי עבה מדי, להכות יותר מיץ, כמה טיפות בכל פעם. אם רזה מדי, להכות כמות קטנה של אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
כדי להרכיב, מניחים את שכבת העוגה העמוקה ביותר על צלחת עוגה.
7
מורחים עם ציפוי 1/2 כוס. מחסנית שכבות מכהה לקליל ביותר, הפצת ציפוי 1/2 כוס בין השכבות. דק להפיץ העליון בצד של העוגה עם 1 1/2 כוסות ציפוי לאטום בפירורים. מחלקים את הציפוי שנותר בין 4 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
הוסף כמויות שונות של צבע מזון לכל אחד לעשות גוונים שונים של אותו צבע כדי להתאים שכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
9
כדי כפור, למקם כל צבע בשקית ניילון resealable מזון הפרט.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
10
חותכים 1/2 אינץ ' את 1 פינה של כל שקית, וצינור כל ציפוי על שכבת עוגה צבע המקביל. צינור נקודה של ציפוי ולהשתמש בחזרה של כף השולחן כדי להפיץ זיגוג אופקית סביב העוגה, עם הצבע העמוק ביותר בתחתית ולעבוד עד צבעים בהירים יותר; לחזור סביב עוגה מעט חופפים נקודות של ציפוי. כדי פרוסט העליון, להשתמש הנותרים ציפוי לפי הצורך. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות