קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

צלי ממולא של בשר חזיר

צלי ממולא של בשר חזיר
בשר צלוי ממולא של חזיר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חזיר טחון, מלח, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. נסו צלי ממולא של בשר חזיר, צלי ממולא של בשר חזיר, ו צלי ממולא של בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את המילוי: להמס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך מוסיפים בצל וקמח, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות. מערבבים סלרי ותפוחים; לטגן (ללא בראונינג) על 5 דקות יותר. לגרד תוכן מחבת לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים פירורי לחם, חזיר טחון, בשר נקניק, פטרוזיליה, מרווה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חזיר טחוןחזיר טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
מערבבים יחד בעדינות אבל ביסודיות. (הערה: לא לטעום את המילוי מבושל, שכן הוא מכיל חזיר גלם; במקום זאת, מטגנים כדור קטן של המילוי במחבת, ואז טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
למלא את מרכז הכתר עם מלית, mounding אותו מעט. מכסים אותו עם סיבוב של רדיד אלומיניום לעטוף את הקצוות של עצמות קוצצים ברצועות של רדיד כדי למנוע מהם charring ו מצלם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים את הכתר על מתלה במחבת צלייה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק אותו בנוחות, וצולים במרכז התנור, ללא הפרעה, במשך כ 3 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 175 מעלות F (80 מעלות C). (הערה: 30 דקות לפני בשר חזיר נעשה, להסיר את רדיד מהחלק העליון של המילוי כדי לאפשר את החלק העליון לחום.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בזהירות להעביר את הכתר על מגש גדול, מחומם, עגול, רצועת רדיד מקצה הצלעות ולהחליף אותו עם סלסולים נייר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
תן את שאר הכתר במשך כ -10 דקות לפני גילוף והגשה. כדי לגלף חזיר: להכניס מזלג גדול בצד של הכתר כדי לייצב אותו, עם סכין גדולה, חדה, לחתוך דרך כל צלע לנתק את הצלעות. שתי צלעות לאדם הן מנהגי המלווה במנה נדיבה של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך