צלי ממולא של בשר חזיר
בשר צלוי ממולא של חזיר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חזיר טחון, מלח, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. נסו צלי ממולא של בשר חזיר, צלי ממולא של בשר חזיר, ו צלי ממולא של בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את המילוי: להמס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך מוסיפים בצל וקמח, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות. מערבבים סלרי ותפוחים; לטגן (ללא בראונינג) על 5 דקות יותר. לגרד תוכן מחבת לתוך קערה גדולה ערבוב.
מוסיפים פירורי לחם, חזיר טחון, בשר נקניק, פטרוזיליה, מרווה, מלח ופלפל.
מערבבים יחד בעדינות אבל ביסודיות. (הערה: לא לטעום את המילוי מבושל, שכן הוא מכיל חזיר גלם; במקום זאת, מטגנים כדור קטן של המילוי במחבת, ואז טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך).
למלא את מרכז הכתר עם מלית, mounding אותו מעט. מכסים אותו עם סיבוב של רדיד אלומיניום לעטוף את הקצוות של עצמות קוצצים ברצועות של רדיד כדי למנוע מהם charring ו מצלם.
מניחים את הכתר על מתלה במחבת צלייה רדודה רק גדולה מספיק כדי להחזיק אותו בנוחות, וצולים במרכז התנור, ללא הפרעה, במשך כ 3 שעות או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 175 מעלות F (80 מעלות C). (הערה: 30 דקות לפני בשר חזיר נעשה, להסיר את רדיד מהחלק העליון של המילוי כדי לאפשר את החלק העליון לחום.)
בזהירות להעביר את הכתר על מגש גדול, מחומם, עגול, רצועת רדיד מקצה הצלעות ולהחליף אותו עם סלסולים נייר.
תן את שאר הכתר במשך כ -10 דקות לפני גילוף והגשה. כדי לגלף חזיר: להכניס מזלג גדול בצד של הכתר כדי לייצב אותו, עם סכין גדולה, חדה, לחתוך דרך כל צלע לנתק את הצלעות. שתי צלעות לאדם הן מנהגי המלווה במנה נדיבה של המילוי.