צלי סיר
צלי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 380 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.06 דולר למנה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 177 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שמנת מרק פטריות, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. עם כפית ציון 66%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צלי סיר בלסמי איטי, צלי בקר בלסמי קל - דל פחמימות וללא גלוטן, ו סיר מיידי ספגטי בסיר אחד עם רוטב בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את תיבול הבית, מלח ופלפל לקערה קטנה. משפשפים תיבול לצלי משני הצדדים.
מחממים שמן במחבת גדולה ומשחימים את הצלי, צורבים אותו משני הצדדים.
מניחים את הבשר בתבנית צלייה.
מוסיפים בצל ושום למחבת למשך 1 עד 2 דקות לספיגת שאריות מיץ צלוי.
מניחים לתבנית צלייה עם בשר ועלי דפנה.
שלב את מרק הפטריות, היין, רוטב ווסטרשייר ובוילון בקר לקערה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים 3 עד 3 1/2 שעות או עד שהם רכים.
מערבבים מרכיבים ומאחסנים בכלי אטום לאוויר עד 6 חודשים.