לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלי צלעות עומדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 64 גרם חלבון, 135 גרם שומן, ובסך הכל של 1555 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גזר לתינוק, מלח כשר, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלי צלעות עומד, צלי צלעות עומד, ו צלי צלעות עומד.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב את הרוזמרין, השום והקאיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים מספיק שמן זית עד שהוא הופך לעיסה רופפת. שימרו את הצלי עם משחת הרוזמרין-שום ובאמת עסו אותו בבשר. מתבלים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
4
שמים את הבצל, הגזר, הסלרי והפטריות בתחתית תבנית צלייה. זורקים עם מעט שמן זית ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מוסיפים את היין, 1 כוס ציר עוף ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
שים את הצלי על גבי הירקות; צולים עד שהבשר ממש חום ומקסים, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט; המשיכו לצלות, סובבו את התבנית באמצע הדרך, עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז הבשר קורא 125 מעלות פרנהייט לנדיר בינוני או 130 מעלות פרנהייט לבינוני, עוד 2 שעות 20 דקות. בזמן הצלייה, כף מדי פעם מעט ממיצי התבנית מעל הבשר. אם רמת הנוזל בתבנית יורדת יותר מדי, הוסיפו את ציר 1 הכוס הנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוציאים את הצלי מהתנור ומעבירים לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תנו לנוח 15 עד 20 דקות לפני הגילוף. טועמים את הירקות ומתבלים במלח, במידת הצורך. הסר את עודפי השומן ממיצי התבנית והסר את עלי הדפנה. פורסים את הצלי ומגישים עם הירקות.