צלי קדרה חנוק בבייקון ובצל
אם יש לכם שיני שום, מלח ופלפל כשרים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי עוף חנוק עם בייקון & בצל, סינטה חתוכה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה ורוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון, ו צלי חזיר עטוף בבייקון עם תפוחי אדמה ובצל.
הוראות
בתוך תבשיל גדול, אמייל יצוק ברזל, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שרוב השומן שניתנו, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר.
באמצעות סכין חדה, לחתוך בזהירות את הצלי בין המיתרים לארבעה לוחות בעובי 1 אינץ'. מתבלים את הבשר במלח ופלפל. עבודה ב 2 קבוצות, לבשל את הבשר בתבשיל על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד השחמה, על 6 דקות.
העברה לצלחת גדולה. מנמיכים את החום עד בינוני עבור אצווה השני אם החמאה מתחילה להשחים מהר מדי.
הסר את המיתרים, שמירה על הסטייקים שלמים, אם אפשר.
מוסיפים את הבצל, שום, 1/4 כוס המים וכפית 1 של מלח לתבשיל. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית התבשיל, על 8 דקות.
מעבירים חצי מהבצל לצלחת. מערבבים את הנותרים 1 כף חמאה לתוך הבצל בתבשיל. מניחים את הסטייקים לתוך הבצל, חופפים אותם מעט במידת הצורך.
מוסיפים את גרגרי allspice, פלפל, פלפל אדום מרוסק עלה דפנה ולהניח חצי בייקון שמורות על הסטייקים.
מורחים את הבצלים הנותרים ובייקון על גבי.
מוסיפים את היין ואת כוס המים שנותרה ומביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך 5 דקות.
מעבירים את התבשיל לתנור ומבשלים במשך 30 דקות, ואז מפחיתים את טמפרטורת התנור ל-250 וממשיכים לקלוע במשך 1 1/2 עד 2 שעות, או עד שהסטייקים עדינים מאוד. כבה את התנור, לחשוף את התבשיל ולתת לבשר לעמוד בתנור במשך 30 דקות.
מגישים את הבשר והבצל בצלחות עמוקות; כפית את הרוטב על גבי ומפזרים את הפטרוזיליה.