צליה: אננס בזיגוג רום עם קוקוס קלוי וגלידת וניל
צלייה: אננס עם זיגוג רום עם קוקוס קלוי וגלידת Vanillan נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה מ רציני אוכל יש 339 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם חום גריל, אננס, סוג של אש: ישיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הווניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, פודינג לחם תות ווניל עם קוקוס קלוי, ו טוסט קוקוס Dacquoise עם גלידת אננס תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי טוסט קוקוס, מחממים תנור ל 350 מעלות.
מורחים קוקוס בשכבה אחת על אפייה ומניחים בתנור. מבשלים עד חום קוקוס, על 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב הקוקוס על כל 5 דקות אפילו בראונינג.
מניחים קוקוס בקערה קטנה ומניחים בצד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מוסיפים סוכר חום, רום, חמאה ווניל לסיר קטן ומניחים על הגריל. מבשלים עד שהחמאה נמסה והסוכר מומס.
מברשת פרוסות אננס בכל רחבי עם זיגוג רום.
מניחים אננס על הגריל ומבשלים עד השחמה וחרוכה קלות, צחצוח עם זיגוג יותר כפי שהם גריל.
כדי לשרת, מניחים 3 פרוסות אננס על צלחת ומעלה עם כף גלידה וקוקוס קלוי.