קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צליה: חצילים וגבינת עיזים ספירלות

צליה: חצילים וגבינת עיזים ספירלות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צליה: תאנים ממולאות בגבינת עיזים, ספירלות חציל ותרד לזניה, ו חציל & גבינת עיזים אופים.

הוראות

1
חותכים וזורקים פרוסה דקה מקצה הגבעול והפריחה של החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2
חותכים את החצילים לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
להניח את הפרוסות על עובי כפול של מגבות נייר ומפזרים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
בואו לעמוד עד חרוזי מים מופיעים על פני השטח, על 20 דקות. יש לשטוף במים זורמים קרים כדי להסיר את המלח והמיצים המרים, ולאחר מכן לטפוח יבש עם מגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מברשת פרוסות חצילים קלות בצד אחד עם שמן זית, ואז למקם אותם על הגריל בשכבה אחת, הצדדים משומנים למטה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מברשת את צמרות עם שמן וגריל נוסף עד החציל מתחיל להתרכך ואת סימני הגריל נראים בבירור, ואז להסתובב ולהמשיך צלייה עד רך אבל לא עמוק מדי השחמה, על 4 דקות בסך הכל. כמו פרוסות חצילים נעשים, להשתמש מלקחיים כדי להעביר אותם מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מסדרים מחצית הפרוסות בשכבה אחת על מגש אחר ומפזרים מלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם. פזר חצי כל עירית ושום באופן שווה על הפרוסות ומפזרים קצת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מפזרים את כל הקורנית באופן שווה מעל. למעלה עם פרוסות החצילים שנותרו, שוב בשכבה אחת, ולפזר את שאר עירית ושום מעל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
מפזרים עם קצת יותר חומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
11
בואו לעמוד במקום קריר לפחות 2 שעות, או לכסות ולקרר עד 3 ימים.
12
כאשר מוכן לשרת, בזהירות להפיץ כל פרוסת חצילים עם כמות שווה של גבינת עיזים להתגלגל לתוך ספירלה הדוקה. מאובטח עם קיסם, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
13
מגישים בטמפרטורת החדר.