קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

צלייה: מתלה חרדל ועשב מצופה טלה

צלייה: מתלה חרדל ועשב מצופה טלה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו צלעות כבש מצופות בעשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, מנטה, רוזמרין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
טפטוף עם שמן זית ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
בואו הטלה לבוא לטמפרטורת החדר בעת הכנת הגריל. תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. מתבלים את המדפים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים את צד שומן כבש למטה קרוב, אבל לא ישירות מעל הגחלים. כיסוי וגריל עד שחום היטב, כ 8 דקות, סיבוב 180 מעלות חצי דרך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר מדפים מן הגריל ולמקם את צד השומן על מגש או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מורחים את החרדל על הצד השמן של הכבש. בזהירות לחץ על תערובת פירורי לחם לתוך החרדל לתוך כל מדף.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מניחים את המדפים בחזרה על הגריל, צד שומן למעלה, קרוב, אבל לא ישירות על הגחלים. המשך לבשל עד קריאה מיידית מדחום רושם 130 מעלות כאשר מוכנס לתוך הצד של המדף, עוד 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר מן הגריל ולתת מנוחה חשופה במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
חותכים בין כל צלע לצלעות ומגישים.