צלייה: מתלה חרדל ועשב מצופה טלה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו צלעות כבש מצופות בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פירורי הלחם, פטרוזיליה, מנטה, רוזמרין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל יחד בקערה קטנה.
טפטוף עם שמן זית ומערבבים לשלב. תניח בצד.
בואו הטלה לבוא לטמפרטורת החדר בעת הכנת הגריל. תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. מתבלים את המדפים בנדיבות במלח ופלפל.
מניחים את צד שומן כבש למטה קרוב, אבל לא ישירות מעל הגחלים. כיסוי וגריל עד שחום היטב, כ 8 דקות, סיבוב 180 מעלות חצי דרך.
הסר מדפים מן הגריל ולמקם את צד השומן על מגש או קרש חיתוך.
מורחים את החרדל על הצד השמן של הכבש. בזהירות לחץ על תערובת פירורי לחם לתוך החרדל לתוך כל מדף.
מניחים את המדפים בחזרה על הגריל, צד שומן למעלה, קרוב, אבל לא ישירות על הגחלים. המשך לבשל עד קריאה מיידית מדחום רושם 130 מעלות כאשר מוכנס לתוך הצד של המדף, עוד 8 עד 10 דקות.
הסר מן הגריל ולתת מנוחה חשופה במשך 10 דקות.
חותכים בין כל צלע לצלעות ומגישים.