קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

צלע בקר צלוי עם רוטב סטילטון

צלע בקר צלוי עם רוטב סטילטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי צלע של בשר עם פורט ורוטב סטילטון. מנה אחת מכילה 1195 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו עוד מיצים מפח הרוסטביף וגילוף, קמח, שמן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בשר צלוי של בשר בקר ורוטב פורט, הודו צלוי עם רוטב פורט, ו הודו צלוי לח עם רוטב פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F (220c / סימן גז 7).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
קח את הבשר שלך מהמקרר כדי להביא לטמפרטורת החדר, אשר יכול לקחת 1 שעה או אולי יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
שים את פרוסות הבצל לתוך פח צלייה ולהושיב את הבשר על גבי אותם. השתמש בפרוסות הבצל כאביזרים כדי לעזור לצלע לשבת על עצמותיה בצורת "L". למרוח את השמן על השומן הלבן של הצלע, ומפזרים מלח, טימין ופלפל קאיין. לבשל על פי המשקל של הבשר והטעם שלך. אני אוהב את הבשר שלי נחמד ולא מבושל, אז אני נותן לו 15 דקות לכל קילו (33 דקות לכל ק " ג) כלומר, עבור משותף בגודל זה, זמן בישול של כ 2 שעות אלא אם הבשר הוא ישר מתוך המקרר, ובמקרה זה, להוסיף עוד 20 דקות בערך. אם אתה רוצה בשר בקר בינוני, לתת את המפרק, מטמפרטורת החדר, 20 דקות לכל קילו (44 דקות לכל ק "ג), ואם אתה אוהב בשר עשוי היטב, 30 דקות לכל קילו (66 דקות לכל ק" ג). באשר קיבולת האכלה, גודל זה של המפרק בהחלט להסתכל על שולחן גדול, מ 8 עם הרבה שאריות 14, ללא הבטחה ברורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
כאשר הבשר יוצא מהתנור, להסיר ללוח גילוף ולאפשר לו לנוח בחלק חם של המטבח מתחת לאוהל של רדיד במשך 30 דקות לפני גילוף; או פשוט לעזוב, מכורבל בדיל שלה, באותו הזמן. אל תתחיל לנקות את הפח, גם אם יש לך לקחת את הבשר החוצה, עם זאת, כפי שאתה צריך כמה מיצי פאן ובצל לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בסיר על אש נמוכה, מוסיפים 2 כפות של מיצי השומן מפח הבשר. כדי להפוך את רביכה, לטאטא בקמח, ולאחר מכן את הנמל. לשמור על חימום וקצף על חום עדין למדי, עד עבה מבעבע. אם אתה רוצה למזג את הבצלים לתוך המניה, לעשות זאת עכשיו. הקפד להימנע מהוספת כל בצל מושחר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
שים את הבצלים בבלנדר עם מלאי הבשר ומערבבים יחד. או להשאיר את המניה כפי שהיא, ישר מהאמבטיה. קח את הסיר מהחום, ובהדרגה להקציף במלאי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
להקציף בגבינה הכחולה וג ' לי דומדמניות אדום. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לי דומדמניות אדומותג'לי דומדמניות אדומות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים כל מיצים שנותרו בדיל או על קרש החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מעבירים לסירת רוטב ומגישים עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב