צלע בקר צלוי עם רוטב סטילטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי צלע של בשר עם פורט ורוטב סטילטון. מנה אחת מכילה 1195 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו עוד מיצים מפח הרוסטביף וגילוף, קמח, שמן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בשר צלוי של בשר בקר ורוטב פורט, הודו צלוי עם רוטב פורט, ו הודו צלוי לח עם רוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F (220c / סימן גז 7).
קח את הבשר שלך מהמקרר כדי להביא לטמפרטורת החדר, אשר יכול לקחת 1 שעה או אולי יותר.
שים את פרוסות הבצל לתוך פח צלייה ולהושיב את הבשר על גבי אותם. השתמש בפרוסות הבצל כאביזרים כדי לעזור לצלע לשבת על עצמותיה בצורת "L". למרוח את השמן על השומן הלבן של הצלע, ומפזרים מלח, טימין ופלפל קאיין. לבשל על פי המשקל של הבשר והטעם שלך. אני אוהב את הבשר שלי נחמד ולא מבושל, אז אני נותן לו 15 דקות לכל קילו (33 דקות לכל ק " ג) כלומר, עבור משותף בגודל זה, זמן בישול של כ 2 שעות אלא אם הבשר הוא ישר מתוך המקרר, ובמקרה זה, להוסיף עוד 20 דקות בערך. אם אתה רוצה בשר בקר בינוני, לתת את המפרק, מטמפרטורת החדר, 20 דקות לכל קילו (44 דקות לכל ק "ג), ואם אתה אוהב בשר עשוי היטב, 30 דקות לכל קילו (66 דקות לכל ק" ג). באשר קיבולת האכלה, גודל זה של המפרק בהחלט להסתכל על שולחן גדול, מ 8 עם הרבה שאריות 14, ללא הבטחה ברורה שלהם.
כאשר הבשר יוצא מהתנור, להסיר ללוח גילוף ולאפשר לו לנוח בחלק חם של המטבח מתחת לאוהל של רדיד במשך 30 דקות לפני גילוף; או פשוט לעזוב, מכורבל בדיל שלה, באותו הזמן. אל תתחיל לנקות את הפח, גם אם יש לך לקחת את הבשר החוצה, עם זאת, כפי שאתה צריך כמה מיצי פאן ובצל לרוטב.
בסיר על אש נמוכה, מוסיפים 2 כפות של מיצי השומן מפח הבשר. כדי להפוך את רביכה, לטאטא בקמח, ולאחר מכן את הנמל. לשמור על חימום וקצף על חום עדין למדי, עד עבה מבעבע. אם אתה רוצה למזג את הבצלים לתוך המניה, לעשות זאת עכשיו. הקפד להימנע מהוספת כל בצל מושחר.
שים את הבצלים בבלנדר עם מלאי הבשר ומערבבים יחד. או להשאיר את המניה כפי שהיא, ישר מהאמבטיה. קח את הסיר מהחום, ובהדרגה להקציף במלאי הבשר.
להקציף בגבינה הכחולה וג ' לי דומדמניות אדום. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
יוצקים כל מיצים שנותרו בדיל או על קרש החיתוך.
מעבירים לסירת רוטב ומגישים עם הבשר.