קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

צלע חזיר ברן תפוחים בגריל

צלע חזיר ברן תפוחים בגריל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 119 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, תסיים צלעות חזיר, פתיתי פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו צלעות חזיר ברורות בגריל, צלעות חזיר מבריקות עם חשיש תפוחים, ו צלעות חזיר בריח סיידר תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 1 כוס מים, מיץ תפוחים, פלפל, מלח, סוכר פתיתי פלפל אדום. מביאים לרתיחה הקפד לערבב מדי פעם כדי לפזר את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מהחום ולהוסיף לקערה גדולה עם 2 כוסות קרח.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לאחר הגרגר מקורר להוסיף צלעות חזיר. מלח לפחות 4 שעות או עד 24 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
מלחמלח
4
הסר חזיר ממי מלח, לשטוף עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
חום גריל או מחבת גריל על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
6
מפזרים 1 צד של צלעות חזיר עם 1/2 תיבול גריל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול גרילתיבול גריל
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מניחים צלעות על גריל משומן חם, צד מתובל למטה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מפזרים את החלק העליון עם תיבול גריל הנותרים. צלעות גריל במשך 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול גרילתיבול גריל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.