צלע חזיר ברן תפוחים בגריל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 119 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, תסיים צלעות חזיר, פתיתי פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו צלעות חזיר ברורות בגריל, צלעות חזיר מבריקות עם חשיש תפוחים, ו צלעות חזיר בריח סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 1 כוס מים, מיץ תפוחים, פלפל, מלח, סוכר פתיתי פלפל אדום. מביאים לרתיחה הקפד לערבב מדי פעם כדי לפזר את המלח והסוכר.
הסר מהחום ולהוסיף לקערה גדולה עם 2 כוסות קרח.
לאחר הגרגר מקורר להוסיף צלעות חזיר. מלח לפחות 4 שעות או עד 24 שעות במקרר.
הסר חזיר ממי מלח, לשטוף עם מים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
חום גריל או מחבת גריל על חום בינוני.
מפזרים 1 צד של צלעות חזיר עם 1/2 תיבול גריל.
מניחים צלעות על גריל משומן חם, צד מתובל למטה.
מפזרים את החלק העליון עם תיבול גריל הנותרים. צלעות גריל במשך 4 עד 5 דקות לכל צד.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.