מתאים ל-35 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 92 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל קאיין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צלע צלויה עם פטריות ורוטב דגים, אפונים מוקפצים ופטריות ברוטב דגים ובזיליקום, ו עיני צלע של קודי עם שמן זית נפצו תפוחי אדמה ו Swe (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה ב 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט ופטריות מעורבות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות הם השחמה והנוזל שלהם הוא התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
3
מוסיפים את רוטב הדגים ואת קאיין ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הטרגון ואת עירית, לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
4
מחממים מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
מברישים את הסטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה בינוני במשך 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בשר בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של דריוש עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.