קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

צלעות בייבי גב וכרוב צעיר מטוגן במיץ תפוחים

צלעות בייבי גב וכרוב צעיר מטוגן במיץ תפוחים
צלעות בייבי גב וכרוב צעיר מטוגן במיץ תפוחים יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 977 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, בצל, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צלעות חזיר צלויות בטעם תפוז-תמרינד, תפוח מזוגג בייבי צלעות אחוריות, ו תפוח ורוטב ברביקיו בייבי צלעות גב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
צלעות חזיר העונה עם הרבה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות חזירצלעות חזיר
3
מחממים מחבת צלייה כבדה מעל חום גבוה ורסס בשמן. לצרוב צלעות משני הצדדים עד חום זהוב במשך כמה דקות לכל צד. ערימת שני מדפים של צלעות בצד 1 של מחבת הצלייה. בצד השני, מניחים כרוב ירוק, ואז בצל ושום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
שוםשום
בצלבצל
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
יוצקים את מיץ התפוחים וחומץ סיידר, מוסיפים טימין, ואז מכסים בנייר כסף, מניחים בתנור ו braise במשך 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
כאשר נעשה זאת, להסיר לסכל, למרוח את הבשר עם מיצי המחבת, ואז לבשל חשפו במשך 20 דקות נוספות עד הבשר יש caramelization נחמד הנוזל מפחית, ויוצרים זיגוג דביק על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
מניחים את הירקות ואת צלימת נוזל על מגש הגשה העליון עם הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
צלעותצלעות
7
מגישים צלעות מעל כרוב ירוק עם צלימת נוזל ופירה בטטות
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
בטטהבטטה
צלעותצלעות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג, טפטוף עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בטטהבטטה
שמן זיתשמן זית
3
שים אותם במחבת צלייה וצלי במשך 45 דקות עד שהם רכים מאוד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
בסיר רוטב קטן, על אש נמוכה, לחמם את השמנת עם עלי המפרץ, ולאחר מכן לשמור על חום עד מוכן תפוחי אדמה מחית. בטל את עלי המפרץ לפני הוספת תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרםקרם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את הבשר לתוך קערה של מעבד מזון. מתבלים במלח, קינמון, אגוז מוסקט, גרידת תפוזים וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גרידה כתומהגרידה כתומה
קינמוןקינמון
תפוח אדמהתפוח אדמה
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
7
מוסיפים שמנת ו 1 כף חמאה מחית עד חלקה סופר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.