צלעות בקר בגריל ברוטב ברביקיו מתוק ודביק
צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מתוק ודביק עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 385 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, אבקת שום, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מעושן ומתוק, צלעות ברביקיו מתוק דביקות ללא גלוטן של Wicklewood, ו צלעות בייבי גב עם רוטב מתוק ודביק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר עמוק גדול. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה מאוד, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה. רוטב מגניב. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. מכסים ומקררים.)
מניחים צלעות בסיר גדול כבד.
מוסיפים סלרי, בצל, גזר, עלי דפנה, פלפל ומלח 1 כף.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צלעות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הבשר רך, על 1 שעה. באמצעות מלקחיים, להסיר צלעות מן הסיר. מגניב במקצת.
חתך בין עצמות לצלעות בודדות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.)
הכן ברביקיו (חום בינוני).
תצחצח צלעות עם קצת רוטב. צלעות גריל עד חום וזגוגיות עבות, מדי פעם מפנה ועולה עם רוטב יותר, על 10 דקות.