צלעות בקר צלויות
צלעות בקר צלויות Herbed עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1754 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 158 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פלפל, רוזמרין, בשר צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקר בקר בקר בקר צלוי, בקר בקר בקר בקר צלוי, ו צלי בקר עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
הכנס את עשבי התיבול הטריים מתחת למיתרים של הצלי או לשפשף את עשבי התיבש על הבשר.
מחממים את השמן במחבת עמידה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מוסיפים את הצלי והחום מכל הצדדים, כ -15 דקות.
מפזרים את הצלי במלח ופלפל.
מניחים את המחבת בתנור ומבשלים 1 שעה ו -30 דקות או עד שנרשם מדחום מיידי 125 F (עבור בינוני) במרכז הצלי. (להיזהר לא לגעת העצם עם המדחום; העצם לרשום טמפרטורה גבוהה יותר מאשר בשר.)
הסר מהתנור. לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח 15 דקות כדי לאפשר את הבשר כדי לסיים את הבישול. לרפרף את השומן מן מיצי פאן ולהשליך. כפית מיצי המחבת על הבשר פרוס.