צלעות בקר צלויות
צלעות בקר צלויות יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. וזה לא כל כך מדהים. צלעות בקר צלויות, צלעות בקר צלויות, ו צלעות בקר צלויות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מפזרים בשר שווה על כל הצדדים עם מלח ופלפל; לדלות בקמח.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים בשר למחבת; מטוגנים במשך 8 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מוסיפים בצל קצוץ, סלרי קצוץ, גזר קצוץ, כרישה קצוצה למחבת; מטגנים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים גרגרי פלפל, גרגרי ערער, 3 ענפי טימין, ועלי דפנה על שכבה כפולה של גזה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
מניחים צרור עשב ותבלינים במחבת; להחזיר בשר למחבת. ממיסים demi-glace במים חמים 3/4 כוס, ערבוב היטב.
מוסיפים תערובת דמי-גלייס ויין למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים ואופים ב 350 במשך 2 1/2 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז.
הסר בשר מן המחבת; זן בישול נוזלי דרך מסננת בסדר רשת מעל קערה. להשליך מוצקים.
מגישים בישול נוזלי עם בשר בקר.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
הערה יין: עם העושר של צלעות קצרות, אתה צריך לשלוף קברנה כליווי. (בשר משובש היטב אוהב לאלף טאנינים של ענבים זה.) Slingshot 2006 קברנה סוביניון הוא בקבוק נאפה כי, ב 23$, לא ישבור את הבנק. אבל הוא מציע ניואנסים יפים של ארז, תבלין (ערער של שחקן גדול), דובדבנים יבשים ארומטיים, עם חומציות בהירה. שרה שניידר
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.