צלעות ברביקיו חריפות
חריף צלעות ברביקיו הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. לבמנה עיקרית זו יש 273 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב עגבניות, סוכר חום, חרדל דיז'ון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחומץ המלט תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פבלובה עם פירות יער ושמנת כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. ציון זה מוצק. נסו צלעות צלעות צבי חריפות, חריף מרוקאי צלעות, ו צלעות ברביקיו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את רוטב העגבניות, רוטב הברביקיו, רוטב ווסטרשייר, חומץ, חרדל וסוכר חום.
מניחים את צלעות הטלה לתערובת, ומשרים במקרר לפחות 20 דקות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
מבשלים את צלעות הטלה כ -10 דקות על הגריל המוכן, הופכים לעתים קרובות ומתבשלים לעתים קרובות עם המרינדה. הטמפרטורה הפנימית של הצלעות צריכה להגיע למינימום של 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).