קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

צלעות ברביקיו כמעט מפורסמות

צלעות ברביקיו כמעט מפורסמות
המתכון כמעט המפורסם ברביקיו Spareribs מוכן בסביבות 5 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1529 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פלפל קאיין, חומץ תפוחים תפוחים, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. נסו סיר קרוק Spareribs ברביקיו, צלעות ברביקיו של סבתא, ו מתכון ברביקיו קלאסי Spareribs (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הסוכר החום, חומץ, בצל, שום, 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
חומץחומץ
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
שים את הצלעות בצד בשר על קרש חיתוך. החל בקצה אחד, להחליק סכין קיצוץ מתחת לקרום המכסה את החלק האחורי של המדף. שחרר את הממברנה עם הסכין, ואז למשוך אותו. מעיל את הצלעות משני הצדדים עם המרינדה; לעטוף בניילון נצמד לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
צלעותצלעות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
1
מערבבים את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי, אבקת שום, אבקת בצל, מלח סלרי, זרעי סלרי, קאיין, 1 כף מלח 1 כפית פלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי סלריזרעי סלרי
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
אבקת בצלאבקת בצל
סוכר חוםסוכר חום
מלח סלרימלח סלרי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
משרים 2 כוסות שבבי עץ היקורי במים, 30 עד 40 דקות. בינתיים, מחממים גריל נמוך בינוני (275 מעלות F) ומתכוננים לצלייה עקיפה: עבור גריל פחם, הבנק הגחלים לצד אחד; עבור גריל גז, לכבות את המבערים בצד אחד. מכסים את הסורג בצד הקריר של הגריל בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מסננים את שבבי העץ. עבור גריל פחם, לפזר את הצ ' יפס על הגחלים החמים; עבור גריל גז, לשים את השבבים בתיבה מעשן במקום על חום ישיר. סגור את המכסה ולאפשר לעשן להצטבר, כ -10 דקות. יש לשטוף את המרינדה את הצלעות להתייבש עם מגבות נייר. לעבוד את ספייס לשפשף לשני הצדדים של כל מדף עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
צ ' יפסצ ' יפס
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
גרילגריל
4
מניחים את הצלעות, בצד הבשר למעלה, על הנייר על חום עקיף. סגור את המכסה ובשל, ללא הפרעה, עד שהבשר מתכווץ מעט לאחור כדי לחשוף קצת מהעצם, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
לסובב את הצלעות (לשמור אותם בצד בשר למעלה מעל חום עקיף), ולאחר מכן לסגור את המכסה ולהמשיך לבשל, 2 שעות עד 2 שעות, 30 דקות. (עבור גריל פחם, להוסיף גחלים חמים יותר לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה.)
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
1
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 1 דקה. מערבבים את רסק עגבניות ואבקת צ ' ילי עד incorporated, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רסק עגבניותרסק עגבניות
שוםשום
3
להקציף בחומץ, 1/4 כוס מים, מולסה, רוטב ווסטרשייר, דבש, אבקת חרדל, אבקת אספרסו, 3/4 כפית פלפל שחור ואת קאיין. מביאים לרתיחה ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אבקת חרדלאבקת חרדל
פלפל שחורפלפל שחור
מולסהמולסה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חומץחומץ
דבשדבש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להקציף בקטשופ וריבות אננס. להביא רתיחה עדינה ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אננסשימורי אננס
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
להקציף בעשן הנוזלי.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזליעשן נוזלי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
תן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להסיר את השום. (הרוטב ישמור, בקירור, עד 2 שבועות.)
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
רוטברוטב
7
למרוח את הצלעות בנדיבות עם רוטב ברביקיו מוכן. סגור את המכסה והמשיך לבשל עד מזוגג, כ -20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
צלעותצלעות
8
העברה ללוח חיתוך; תן לנוח כמה דקות לפני חיתוך לצלעות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מגישים עם יותר רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
10
צילום: פול סיריסאלי

מרכיבים

4141 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1אוראו ממולאים כפוליםזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו1אוראו ממולאים כפוליםזרעי סלריזרעי סלרי12 כפיות אבקת שום1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק12 כפיות אבקת שוםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2חתיכות טופי הית' בראבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז1חתיכות טופי הית' בררוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה12 כפיות אבקת שוםאבקת חרדלאבקת חרדל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל טחוןבצל טחון12 כפיות אבקת שוםכָּתֵףכָּתֵף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי אננסשימורי אננס4קילוגרםצלעות חזירצלעות חזיר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר