צלעות ברביקיו סיריות איטיות
צלעות ברביקיו איטיות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם אורגנו, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו צלעות ברביקיו סיריות איטיות, לבישול איטי דבש-שום תינוק צלעות אחוריות (ו' ארוחות בישול איטיות מזון אמיתי ' ספר בישול בגידה), ו כריכי בשר ברביקיו איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
צלעות העונה עם מלח ופלפל.
מניחים בתבנית אפייה רדודה. חום בתנור 15 דקות. להתהפך, ולשחום עוד 15 דקות; לנקז שומן.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקטשופ, רוטב צ ' ילי, סוכר חום, חומץ, אורגנו, רוטב ווסטרשייר, רוטב חריף, ומלח ופלפל.
מניחים צלעות בבישול איטי.
יוצקים רוטב על צלעות, והופכים למעיל.
מכסים, ומבשלים על נמוך 6 עד 8 שעות, או עד הצלעות מכרז.