צלעות ברביקיו פשוטות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות ברביקיו פשוטות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 667 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1094 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם רוטב ברביקיו, אבקת שום, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צלעות ברביקיו פשוטות, צלעות ברביקיו, ו צלעות הברביקיו הטובות ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מתבלים באבקת שום, פלפל שחור ומלח. מביאים מים לרתיחה, ומבשלים צלעות עד רך.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר צלעות מחשיש, ומניח אותם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים רוטב ברביקיו על צלעות. מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית של חזיר הגיע 160 מעלות F (70 מעלות C).