צלעות גב תינוק מפונקות
צלעות גב תינוק מפונקות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 337 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, צלעות חזיר בחזרה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. . נסו צלעות גב תינוק מפונקות, צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, ו צלעות בייבי גב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלעות לתוך סיר גדול לכסות עם מים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד במכרז, על 1 שעה. בינתיים, מערבבים את הקטשופ, חומץ, רוטב ווסטרשייר, סוכר, מלח, ועשן נוזלי בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 30 דקות.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם נייר.
מסננים את הצלעות ומניחים בצד בשרי על תבנית אפייה מוכנה.
תצחצח את הצלעות עם חצי מהרוטב ברביקיו. מטגנים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב הפך דביק משחימים קלות, כ -7 דקות. הפוך את הצלעות ולהתחכך עם הרוטב הנותר. המשך לצלות עד הרוטב הפך דביק, כ 7 דקות.