צלעות דובדבן מתובל
צלעות דובדבן מתובל דורש על 4 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 162 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, טקילה, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו צלעות דובדבן מתובל, צלעות דובדבנים נהדרות, ו צלעות חזיר בטעם דובדבן-ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות על נייר אלומיניום.
מערבבים מרכיבים יבשים ביסודיות. ואז לכסות את הצלעות עם לשפשף.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
לעטוף את הצלעות, צד הבשר למטה, בנייר אלומיניום ואז למקם על תבנית אפייה.
אופים במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות, להפחית את החום ל 225 מעלות F ומבשלים עוד 1 1/2 שעות. לאחר מכן, לפתוח את רדיד ומבשלים 1 שעה.
הסר צלעות מהתנור, וזרוק את נייר הכסף.
חותכים למנות 4 צלעות. למרוח בנדיבות על זיגוג דובדבן חריף, ואז למקם, צד העצם למטה, במחבת צלייה.
יוצקים את הרוטב הנותר על הצלעות וממשיכים לבשל במשך 1 1/2 שעות, צליעה מדי פעם. כאשר צלעות הן מזלג מכרז, במקום תחת broiler במשך 10 דקות כדי פריך את זיגוג הדובדבן.
מגישים מיד מעוטר בצל ירוק וזרעי שומשום.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מוסיפים שמן, בצל, זנגביל, דובדבנים ושום.
לטגן עד קרמל קל. Deglaze עם טקילה, רוטב חריף, שמן שומשום, חומץ יין שרי ורוטב סויה.
תן להתבשל במשך 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.