צלעות חזיר איטלקיות פריכות
צלעות חזיר איטלקיות פריכות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 408 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך shake ' n אופים תערובת ציפוי מתובל, בצל, פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו צלעות חזיר פריכות, צלעות חזיר פריכות מטוגנות, ו פריך משמש צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
Pound כל צלעות חזיר עם פטיש בשר, מערוך או בצד של פחית עד עובי 1/4 אינץ'.
מקום צלעות בשקית ניילון גדולה resealable.
הוסף 1/4 כוס של ההלבשה; שקית חותם. להפוך את התיק בעדינות לצלעות מעיל באופן שווה עם ההלבשה. מקררים 30 דקות. עד 1 שעה כדי להשרות.
הסר צלעות מן המרינדה; להשליך את התיק ואת המרינדה.
מחממים תנור ל 204°. coat צלעות עם ציפוי לערבב לפי ההוראות על החבילה; להשליך כל שנותר ציפוי לערבב.
צלעות מקום בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד מבושל דרך (160F). לזרוק ארוגולה עם נשאר 1/4 כוס ההלבשה; לארגן על מגש הגשה. למעלה עם צלעות; מפזרים עגבניות ובצל.