צלעות חזיר בסגנון איטלקי
צלעות חזיר בסגנון איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, אבקת שום, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה טוב. נסו צלעות חזיר בסגנון איטלקי, לא את צלעות החזיר האיטלקיות של אמא שלך., ו צלעות חזיר בסגנון איטלקי, בזיליקום ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים את המלוחים הכתושים, גבינת פרמזן, תיבול בסגנון איטלקי ואבקת שום ומערבבים יחד היטב.
לטבול את הצלעות בחמאה מומסת ולאחר מכן לדלות כל קוצצים בתערובת קרקר, ציפוי כל הצדדים ביסודיות.
מניחים את הצלעות בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות, או עד טמפרטורת חזיר פנימית מגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.