צלעות חזיר ברביקיו
מתכון צלעות חזיר ברביקיו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 30 דקות. במנה עיקרית זו יש 300 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן צמחי, צלעות חזיר, צ'יפס בטעם ברביקיו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו צלעות חזיר ברביקיו, צלעות חזיר צלויות תאילנדיות, ו צלעות חזיר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צ ' יפס ב 1 גלון resealable פלסטיק מזון אחסון שקית; למחוץ עם מערוך.
מוסיפים תערובת ביסקוויק לצ ' יפס; מערבבים היטב.
בצלחת רדודה קטנה, מערבבים ביצה ו 2 כפות רוטב ברביקיו. לטבול צלעות חזיר לתוך תערובת ביצה, ולאחר מכן לנער בשקית כדי מעיל עם תערובת ביסקוויק.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים צלעות חזיר בשמן 15 עד 18 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מגישים עם ברביקיו 3/4 כוס sauce.To להקפיא ו
אופים: מעייל צלעות חזיר לפי ההוראות, אבל לא לבשל. לעטוף כל צלע חזיר בנייר כסף כבד. להקפיא עד 2 חודשים.
מניחים במקרר 8 שעות או לילה עד מופשר. קוק, לפי ההוראות.