קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן

צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן
צלעות חזיר ברביקיו קלאסי עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כוסברה הקרקע, שום, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מעושן ומתוק, ו צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את השום, מלח, סוכר חום, פפריקה מעושנת, אבקת צ ' ילה, פלפל שחור, מרווה, טימין, חרדל יבש, כמון, כוסברה, זנגביל, ופלפל קאיין אם משתמשים. בנדיבות מעיל את הצלעות עם לשפשף ואז לעטוף כל לוח בשכבה כפולה של ניילון לעטוף ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. לעשות קדימה: כדי לפתח טעם מקסימלי, למקם את הצלעות, מצופה לשפשף, במקרר לצנן לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
פלפל שחורפלפל שחור
סוכר חוםסוכר חום
אבקת חרדלאבקת חרדל
כוסברה.כוסברה.
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
כמוןכמון
טימיןטימין
צלעותצלעות
מרווהמרווה
מלחמלח
עוטףעוטף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. אם יש לך מתלה קירור מתכת שטוח, לסדר אותו בתבנית אפייה ומניחים את הצלעות, צד העצם למטה, על המדף. אם אין לך מדף, מניחים את הצלעות, צד העצם למטה, ישירות על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים את הצלעות עד הבשר רך ומתחיל למשוך מן העצמות, 1 1/2 עד 2 שעות. בשלב זה, הצלעות מוכנות להיות מוגשות, אבל אנחנו ממליצים לקחת את הזמן כדי לסיים אותם על הגריל (או על broiler), תוך זיגוג עם רוטב ברביקיו תוצרת בית. האם קדימה: צלעות ניתן אפוי מראש ונשמר, עטוף בנייר כסף, בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 6 שעות, לפני שסיימו אותם על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
בסיר כבד, בינוני על חום נמוך בינוני, לבשל את הבייקון עד השומן הופך את הבייקון מתחיל חום, על 10 דקות - אל תתנו את הבייקון לקבל פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצלים וממשיכים לבשל, מכוסים ומערבבים מדי פעם, עד הבצלים רכים ושקופים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום, מרווה, קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טימיןטימין
מרווהמרווה
4
מוסיפים את הפפריקה המעושנת, אבקת צ 'ילה, כמון, פלפל שחור, וג' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
כמוןכמון
5
מוסיף את הקפה, סוכר חום, חרדל צהוב, רוטב ווסטרשייר, וחומץ ומערבבים היטב לשלב. להעלות את החום עד בינוני ולהביא את הרוטב לרתיחה, גירוד הסיר עם כף עץ כדי להסיר כל חתיכות משחימים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
חרדל צהובחרדל צהוב
סוכר חוםסוכר חום
חומץחומץ
קפהקפה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את הקטשופ, הרוטב החריף ועלי המפרץ, ואז מנמיכים את החום לנמוך במידה בינונית ומבשלים את הרוטב עד שהוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של הכפית אבל הוא לא עבה כמו קטשופ, בערך 30 דקות. לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר חומץ או רוטב חריף לטעום ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
רוטב חריףרוטב חריף
קטשופקטשופ
חומץחומץ
רוטברוטב
7
הסר וזרוק את עלי המפרץ. לעשות קדימה: רוטב ברביקיו יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 2 שבועות. לחמם את הרוטב בעדינות על הכיריים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
1
בעוד רוטב ברביקיו הוא רותח, להכין את הגריל שלך לבישול ישיר חום מעל חום בינוני גבוה: אם באמצעות גריל פחם, לפתוח את פתחי האוורור על החלק התחתון של הגריל ולהדליק המתנע ארובה גדולה מלאה פחם (רצוי עץ). כאשר הגחלים מכוסים באפר לבן-אפור (כ -20 עד 30 דקות מאוחר יותר), להפיץ אותם על המדף התחתון של הגריל, משאיר מקום לצד אחד כי הוא שווה לגודל של האוכל כדי להיות בגריל, כך שניתן להעביר אותו שם במקרה של התלקחות קופצים. בדוק את החום של הפחם על ידי החזקת היד שלך 5 אינץ ' מעל הגחלים במשך כ 3 שניות עבור חום בינוני גבוה. אם הפחם חם מדי, להמשיך לתת לו לשרוף עד שהוא מגיע בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
אם באמצעות גריל גז, מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
בהתאם לגודל של הגריל שלך, מקום 1 או 2 לוחות, צד העצם למטה, על החום מברשת את הצד מכוסה שומן בנדיבות עם רוטב ברביקיו. גריל הצלעות, מכוסה, במשך 2 דקות. הפוך את הלוח, לצחצח את צד העצם עם רוטב, וגריל, מכוסה, עד שהרוטב בצד מכוסה השומן הוא caramelized וקל חרוך, 1 עד 2 דקות. הפוך את הלוח ולהמשיך צלייה, מכוסה, עד הרוטב בצד העצם הוא caramelized וקל חרוך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עצםעצם
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח במשך 10 דקות. במידת הצורך, חזור על תהליך הצלייה וזיגוג עם לוח הצלעות השני.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים בין הצלעות ומגישים מיד עם שפע של רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
צלעותצלעות
1
צלעות אפויות ניתן גם לסיים את broiler. קו מחבת broiler עם לסכל, ולאחר מכן לארגן את לוחות, צד העצם למטה, על המחבת מברשת את הצד מכוסה שומן עם רוטב ברביקיו. מטגן, 3 עד 4 אינץ ' מהחום, עד שהרוטב בצד מכוסה השומן מתחיל לקרמל וקל char, 2 עד 3 דקות. הפוך את הלוח, לצחצח את צד העצם עם רוטב ברביקיו, ולהמשיך לצלות עד שהרוטב בצד מכוסה העצם מתחיל לקרמל ופחם קל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עצםעצם
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)פלפל קאיין (אופציונלי)פלפל קאיין (אופציונלי)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילהאנצ'ו או ניו מקסיקו אבקת צ' ילה2(חוֹרֶף)חומץ סיידר, ועוד טעםחומץ סיידר, ועוד טעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושלקפה מבושל2(חוֹרֶף)1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש11 קילו קישואים,חרדל יבש, עדיף של קולמןחרדל יבש, עדיף של קולמן2(יכול להיות או להרחיק)עלי מרווה טריים קצוציםעלי מרווה טריים קצוצים11 קילו קישואים,עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים5ציפורןשום, טחוןשום, טחון1(יכול להיות או להרחיק)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע3מקפיםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, ועוד לפי הטעםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, ועוד לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2לוחותחזיר בסגנון סנט לואיס spareribs (כ 7 פאונד בסך הכל) או 2 לוחות צלעות חזיר spareribs (כ 8 פאונד בסך הכל)חזיר בסגנון סנט לואיס spareribs (כ 7 פאונד בסך הכל) או 2 לוחות צלעות חזיר spareribs (כ 8 פאונד בסך הכל)2(חוֹרֶף)פפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורהפפריקה מעושנת, עדיף פימנטון דה לה ורה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2(חוֹרֶף)חרדל צהובחרדל צהוב

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. אתה יכול לנסות Deloach נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
דלואך נהר רוסי פינו נואר
דלואך נהר רוסי פינו נואר
צבע אדום יפה אודם בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח עם ניחוחות פירות אדומים בהירים של תות ודובדבן. פטל, ריבס וטעמים שזיף כהה נפגשים עם מגע של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמהמה