צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן
צלעות חזיר ברביקיו קלאסי עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כוסברה הקרקע, שום, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, צלעות בקר בגריל עם רוטב ברביקיו מעושן ומתוק, ו צלעות חזיר מעושנות ומתוקות עם רוטב ברביקיו בורבון.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את השום, מלח, סוכר חום, פפריקה מעושנת, אבקת צ ' ילה, פלפל שחור, מרווה, טימין, חרדל יבש, כמון, כוסברה, זנגביל, ופלפל קאיין אם משתמשים. בנדיבות מעיל את הצלעות עם לשפשף ואז לעטוף כל לוח בשכבה כפולה של ניילון לעטוף ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. לעשות קדימה: כדי לפתח טעם מקסימלי, למקם את הצלעות, מצופה לשפשף, במקרר לצנן לפחות 12 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
פפריקה מעושנת
פלפל שחור
סוכר חום
אבקת חרדל
כוסברה.
שום
ג ' ינג ' ר
כמון
טימין
צלעות
מרווה
מלח
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
2
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. אם יש לך מתלה קירור מתכת שטוח, לסדר אותו בתבנית אפייה ומניחים את הצלעות, צד העצם למטה, על המדף. אם אין לך מדף, מניחים את הצלעות, צד העצם למטה, ישירות על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עצם
צלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
רדיד אלומיניום
4
אופים את הצלעות עד הבשר רך ומתחיל למשוך מן העצמות, 1 1/2 עד 2 שעות. בשלב זה, הצלעות מוכנות להיות מוגשות, אבל אנחנו ממליצים לקחת את הזמן כדי לסיים אותם על הגריל (או על broiler), תוך זיגוג עם רוטב ברביקיו תוצרת בית. האם קדימה: צלעות ניתן אפוי מראש ונשמר, עטוף בנייר כסף, בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 6 שעות, לפני שסיימו אותם על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
בשר
צלעות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גריל
רדיד אלומיניום
1
בסיר כבד, בינוני על חום נמוך בינוני, לבשל את הבייקון עד השומן הופך את הבייקון מתחיל חום, על 10 דקות - אל תתנו את הבייקון לקבל פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצלים וממשיכים לבשל, מכוסים ומערבבים מדי פעם, עד הבצלים רכים ושקופים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום, מרווה, קורנית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
טימין
מרווה
4
מוסיפים את הפפריקה המעושנת, אבקת צ 'ילה, כמון, פלפל שחור, וג' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מעושנת
פלפל שחור
אבקת צ ' ילי
ג ' ינג ' ר
כמון
5
מוסיף את הקפה, סוכר חום, חרדל צהוב, רוטב ווסטרשייר, וחומץ ומערבבים היטב לשלב. להעלות את החום עד בינוני ולהביא את הרוטב לרתיחה, גירוד הסיר עם כף עץ כדי להסיר כל חתיכות משחימים מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
חרדל צהוב
סוכר חום
חומץ
קפה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
6
מוסיפים את הקטשופ, הרוטב החריף ועלי המפרץ, ואז מנמיכים את החום לנמוך במידה בינונית ומבשלים את הרוטב עד שהוא עבה מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של הכפית אבל הוא לא עבה כמו קטשופ, בערך 30 דקות. לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר חומץ או רוטב חריף לטעום ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
רוטב חריף
קטשופ
חומץ
רוטב
7
הסר וזרוק את עלי המפרץ. לעשות קדימה: רוטב ברביקיו יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 2 שבועות. לחמם את הרוטב בעדינות על הכיריים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוטב ברביקיו
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כיריים
1
בעוד רוטב ברביקיו הוא רותח, להכין את הגריל שלך לבישול ישיר חום מעל חום בינוני גבוה: אם באמצעות גריל פחם, לפתוח את פתחי האוורור על החלק התחתון של הגריל ולהדליק המתנע ארובה גדולה מלאה פחם (רצוי עץ). כאשר הגחלים מכוסים באפר לבן-אפור (כ -20 עד 30 דקות מאוחר יותר), להפיץ אותם על המדף התחתון של הגריל, משאיר מקום לצד אחד כי הוא שווה לגודל של האוכל כדי להיות בגריל, כך שניתן להעביר אותו שם במקרה של התלקחות קופצים. בדוק את החום של הפחם על ידי החזקת היד שלך 5 אינץ ' מעל הגחלים במשך כ 3 שניות עבור חום בינוני גבוה. אם הפחם חם מדי, להמשיך לתת לו לשרוף עד שהוא מגיע בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
מורחים
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
אם באמצעות גריל גז, מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
בהתאם לגודל של הגריל שלך, מקום 1 או 2 לוחות, צד העצם למטה, על החום מברשת את הצד מכוסה שומן בנדיבות עם רוטב ברביקיו. גריל הצלעות, מכוסה, במשך 2 דקות. הפוך את הלוח, לצחצח את צד העצם עם רוטב, וגריל, מכוסה, עד שהרוטב בצד מכוסה השומן הוא caramelized וקל חרוך, 1 עד 2 דקות. הפוך את הלוח ולהמשיך צלייה, מכוסה, עד הרוטב בצד העצם הוא caramelized וקל חרוך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
עצם
צלעות
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח במשך 10 דקות. במידת הצורך, חזור על תהליך הצלייה וזיגוג עם לוח הצלעות השני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
חותכים בין הצלעות ומגישים מיד עם שפע של רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
צלעות
1
צלעות אפויות ניתן גם לסיים את broiler. קו מחבת broiler עם לסכל, ולאחר מכן לארגן את לוחות, צד העצם למטה, על המחבת מברשת את הצד מכוסה שומן עם רוטב ברביקיו. מטגן, 3 עד 4 אינץ ' מהחום, עד שהרוטב בצד מכוסה השומן מתחיל לקרמל וקל char, 2 עד 3 דקות. הפוך את הלוח, לצחצח את צד העצם עם רוטב ברביקיו, ולהמשיך לצלות עד שהרוטב בצד מכוסה העצם מתחיל לקרמל ופחם קל, 2 עד 3 דקות.
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. אתה יכול לנסות Deloach נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.