צלעות חזיר ברוטב בצל כפרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר ברוטב בצל כפרי. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צלעות חזיר, חלב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם רוטב כפרי, צלעות חזיר כפריות עם רוטב פטריות, ו צלעות חזיר עם רוטב כפרי ופירה.
הוראות
בנדיבות תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים צלעות חזיר במחבת על 6 דקות, הופך פעם אחת, עד חום משני הצדדים.
הסר חזיר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות. מערבבים במרק ופלפל. להחזיר חזיר למחבת; תערובת בצל כפית על חזיר. מכסים בחוזקה ומבשלים 12 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 16
מערבבים חלב וקמח בקערה קטנה.
הוסף למחבת; לבשל 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.