קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

צלעות חזיר ברוטב תאילנדי

צלעות חזיר ברוטב תאילנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל במרינדה בסגנון תאילנדי חזיר Spareribs. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 924 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו את הסוכר, תאילנדי צ'ילה-רוטב טבילה עשב, ג' ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חזיר Spareribs מקאו בסגנון Asado, בסגנון תאילנדי במרינדה סטייק וסלט עשבי תיבול, ו צלעות חזיר ברוטב אסייתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את שאלוט, בצל ירוק, זנגביל, שום, כוסברה, רוטב סויה, רוטב דגים, מלח, פלפל, וסוכר בקערה של מעבד מזון. תהליך כדי להדביק רופף, קצוץ דק, מגרד את הצדדים של הקערה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים צלעות חזיר בקערה גדולה או זוג שקיות פלסטיק resealable כבד. ביסודיות מעיל את הצלעות עם המרינדה, לעסות את הדבק לתוך הבשר במשך דקה בערך. מכסים ומשרים בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או עד 5 שעות במקרר, משליכים את הצלעות פעם או פעמיים במהלך תקופה זו.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מורחים את הצלעות החוצה, עצמות בצד למטה, על שני גיליונות אפייה גדולים, מצופה קלף ואופים עד הצלעות צבועות עמוק מאוד רך אבל עדיין לא נופל מהעצם, על 11/2 שעות, מדי פעם סיבוב המחבתות כדי לעודד אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור ומגיש עם קערות קטנות של רוטב טבילת צ ' ילה-עשב תאילנדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מתוך תנ " ך הבשר של לובל: כל מה שאתה צריך לדעת על בשר ועוף מן הקצבים המאסטר של אמריקה על ידי סטנלי, אוון, מארק, ודייוויד לובל, עם מרי גודבודי ודייוויד וייטמן. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Morris Lobel & Sons, Inc.* photographs © 2009 by Lucy Schaeffer. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר