קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

צלעות חזיר ברוטב תאילנדי

צלעות חזיר ברוטב תאילנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל במרינדה בסגנון תאילנדי חזיר Spareribs. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 924 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו את הסוכר, תאילנדי צ'ילה-רוטב טבילה עשב, ג' ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חזיר Spareribs מקאו בסגנון Asado, בסגנון תאילנדי במרינדה סטייק וסלט עשבי תיבול, ו צלעות חזיר ברוטב אסייתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את שאלוט, בצל ירוק, זנגביל, שום, כוסברה, רוטב סויה, רוטב דגים, מלח, פלפל, וסוכר בקערה של מעבד מזון. תהליך כדי להדביק רופף, קצוץ דק, מגרד את הצדדים של הקערה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים צלעות חזיר בקערה גדולה או זוג שקיות פלסטיק resealable כבד. ביסודיות מעיל את הצלעות עם המרינדה, לעסות את הדבק לתוך הבשר במשך דקה בערך. מכסים ומשרים בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או עד 5 שעות במקרר, משליכים את הצלעות פעם או פעמיים במהלך תקופה זו.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים את הצלעות החוצה, עצמות בצד למטה, על שני גיליונות אפייה גדולים, מצופה קלף ואופים עד הצלעות צבועות עמוק מאוד רך אבל עדיין לא נופל מהעצם, על 11/2 שעות, מדי פעם סיבוב המחבתות כדי לעודד אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור ומגיש עם קערות קטנות של רוטב טבילת צ ' ילה-עשב תאילנדי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מתוך תנ " ך הבשר של לובל: כל מה שאתה צריך לדעת על בשר ועוף מן הקצבים המאסטר של אמריקה על ידי סטנלי, אוון, מארק, ודייוויד לובל, עם מרי גודבודי ודייוויד וייטמן. טקסט זכויות יוצרים © 2009 by Morris Lobel & Sons, Inc.* photographs © 2009 by Lucy Schaeffer. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'