קושימומחה
מוכן ב73 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

צלעות חזיר ברורות עם פרמזן רך פולנטה

צלעות חזיר ברורות עם פרמזן רך פולנטה
אם יש לכם עלה דפנה, זרעי שומר, זרעי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 73 שעות ו-5 דקות. נסו פרמזן רך פולנטה, חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו עוף Scarpiello עם Parmigiano רך פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
כדי להפוך את המלח: במיכל גדול, להוסיף את כל החומרים ומערבבים לשלב. צולל את צלעות החזיר במי מלח ומקרר במשך 3 ימים. לאחר 3 ימים להסיר את הצלעות מן המלח, להשליך את המלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מחממים גריל או מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מגלגלים את הקצה השמן של כל צלע חזיר עם אבקת שומר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
צלעות חזירצלעות חזיר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים חזירונים קוצצים בעדינות על הגריל שחומם מראש או מחבת גריל. לאחר 3 עד 4 דקות לסובב את הצלעות 90 מעלות כדי ליצור סימני גריל מקסים. גריל את הצלעות לעוד 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להתהפך ולחזור על התהליך. אם הצלעות נראה בוער להעביר את הצלעות לחלק קריר יותר של הגריל כדי לאפשר זמן בישול ארוך יותר ללא שריפה. לעמוד את הצלעות כך קצה השומן במגע עם הגריל כדי לפרוס את קצה השומן, זה גם יגרום אבקה שומר מאוד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר את הצלעות מן הגריל ולתת לנוח במקום חם לפני ההגשה. Doneness של הבשר צריך להיות על בינוני עד בינוני היטב ועסיסי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מגישים עם פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
7
בסיר בגודל בינוני, להביא את החלב, מים עלה דפנה לרתיחה. מתבלים בנדיבות במלח, כמעט עד לנקודה של תיבול יתר. איך אתה יודע שאתה שם? תטעם את זה! כאשר הוא הגיע לרתיחה, לאט לטאטא פולנטה ב פצפוצים קטנים. ברגע שכל הפולנטה שולבה, להפחית את החום בינוני ומיד לעבור ערבוב עם כף עץ. מבשלים את הפולנטה במשך 30 עד 40 דקות, הוספת מים אם הפולנטה הופכת עבה מדי כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
כאשר polenta מבושל היטב, זה צריך להיראות קרמי ולא מרגיש גרגירים על הלשון שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
9
הסר אותו מן החום ומערבבים את Parmigiano ו mascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
מגישים אותו מיד, או מניחים גיליון של פלסטיק לעטוף ממש על פני השטח של פולנטה כדי למנוע עור להיווצר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מוסיפים מעט מים לפולנטה וחום מעל חום נמוך עד בינוני ערבוב כל הזמן כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.