צלעות חזיר ברורות עם פרמזן רך פולנטה
אם יש לכם עלה דפנה, זרעי שומר, זרעי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 73 שעות ו-5 דקות. נסו פרמזן רך פולנטה, חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו עוף Scarpiello עם Parmigiano רך פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את המלח: במיכל גדול, להוסיף את כל החומרים ומערבבים לשלב. צולל את צלעות החזיר במי מלח ומקרר במשך 3 ימים. לאחר 3 ימים להסיר את הצלעות מן המלח, להשליך את המלח.
מחממים גריל או מחבת גריל.
מגלגלים את הקצה השמן של כל צלע חזיר עם אבקת שומר.
מניחים חזירונים קוצצים בעדינות על הגריל שחומם מראש או מחבת גריל. לאחר 3 עד 4 דקות לסובב את הצלעות 90 מעלות כדי ליצור סימני גריל מקסים. גריל את הצלעות לעוד 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להתהפך ולחזור על התהליך. אם הצלעות נראה בוער להעביר את הצלעות לחלק קריר יותר של הגריל כדי לאפשר זמן בישול ארוך יותר ללא שריפה. לעמוד את הצלעות כך קצה השומן במגע עם הגריל כדי לפרוס את קצה השומן, זה גם יגרום אבקה שומר מאוד ארומטי.
הסר את הצלעות מן הגריל ולתת לנוח במקום חם לפני ההגשה. Doneness של הבשר צריך להיות על בינוני עד בינוני היטב ועסיסי מאוד.
בסיר בגודל בינוני, להביא את החלב, מים עלה דפנה לרתיחה. מתבלים בנדיבות במלח, כמעט עד לנקודה של תיבול יתר. איך אתה יודע שאתה שם? תטעם את זה! כאשר הוא הגיע לרתיחה, לאט לטאטא פולנטה ב פצפוצים קטנים. ברגע שכל הפולנטה שולבה, להפחית את החום בינוני ומיד לעבור ערבוב עם כף עץ. מבשלים את הפולנטה במשך 30 עד 40 דקות, הוספת מים אם הפולנטה הופכת עבה מדי כדי לשחרר אותו.
כאשר polenta מבושל היטב, זה צריך להיראות קרמי ולא מרגיש גרגירים על הלשון שלך.
הסר אותו מן החום ומערבבים את Parmigiano ו mascarpone.
מגישים אותו מיד, או מניחים גיליון של פלסטיק לעטוף ממש על פני השטח של פולנטה כדי למנוע עור להיווצר על גבי.
מוסיפים מעט מים לפולנטה וחום מעל חום נמוך עד בינוני ערבוב כל הזמן כדי למנוע צריבה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.