צלעות חזיר דרום-מערביות
צלעות חזיר דרום-מערביות לוקחות בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 ומחירו 3.09 $ למנה. בבמנה עיקרית זו יש 522 קלוריות, 40 גרם חלבון ו-17 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך צלעות חזיר), שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר דרום-מערביות, צלעות חזיר מדרום-מערב אננס וצלעות חזיר דרום-מערביות בגריל.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-1 כף שמן במשך 3-4 דקות או עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, השעועית, המרק, אבקת הצ'ילי, האורגנו, פתיתי הכמון והפלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 4-5 דקות או עד שהם מתחממים.
בינתיים, במחבת אחרת משחימים צלעות חזיר משני הצדדים בשארית השמן על אש בינונית-גבוהה.
יוצקים את תערובת העגבניות על הצלעות. מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות:.
מגישים עם כף מחוררת על אורז.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Ste Chapelle Special Harvest Riesling. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![Ste Chapelle ריזלינג מיוחד לקציר]()
Ste Chapelle ריזלינג מיוחד לקציר
ניחוחות של אפרסקים טריים פרוסים, משמשים והדרים מפנים את מקומם לטעמים של דבש, אפרסקים וקליפת תפוז. היין מתוק אך מאוזן היטב עם חמיצות פריכה וסיומת ארוכה של דבש ופירות.