קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

צלעות חזיר דרום-מערביות

צלעות חזיר דרום-מערביות
צלעות חזיר דרום-מערביות לוקחות בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 ומחירו 3.09 $ למנה. בבמנה עיקרית זו יש 522 קלוריות, 40 גרם חלבון ו-17 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לך צלעות חזיר), שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר דרום-מערביות, צלעות חזיר מדרום-מערב אננס וצלעות חזיר דרום-מערביות בגריל.

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים בצל ב-1 כף שמן במשך 3-4 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את העגבניות, השעועית, המרק, אבקת הצ'ילי, האורגנו, פתיתי הכמון והפלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 4-5 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
3
בינתיים, במחבת אחרת משחימים צלעות חזיר משני הצדדים בשארית השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
יוצקים את תערובת העגבניות על הצלעות. מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות:.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מגישים עם כף מחוררת על אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מפזרים כוסברה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Ste Chapelle Special Harvest Riesling. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
Ste Chapelle ריזלינג מיוחד לקציר
Ste Chapelle ריזלינג מיוחד לקציר
ניחוחות של אפרסקים טריים פרוסים, משמשים והדרים מפנים את מקומם לטעמים של דבש, אפרסקים וקליפת תפוז. היין מתוק אך מאוזן היטב עם חמיצות פריכה וסיומת ארוכה של דבש ופירות.