צלעות חזיר וייטנאמיות
המתכון צלעות חזיר וייטנאמית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 112 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, חומץ אורז לא מלוח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 32 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו צלעות חזיר בסגנון וייטנאמי עם סלט עשבי תיבול טריים, צלעות חזיר בסגנון וייטנאמי עם סלט עשבי תיבול טריים, ו צלעות חזיר בסגנון וייטנאמי עם סלט עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא שאלוט, סוכר חום, רוטב דגים, חומץ ופלפל בצלחת רדודה. באמצעות מזלג, פירס צלעות חזיר בכל רחבי (כדי לאפשר מרינדה לחדור מהר יותר) ולהוסיף למרינדה בצלחת. הפעל למעיל. לכסות ולתת צלעות חזיר להתבשל בטמפרטורת החדר, מפנה מדי פעם, 20 דקות.
הסר צלעות חזיר מן המרינדה, גירוד עודף (מרינדה מילואים לרוטב).
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. בשר חזיר מעושן קלות עם מלח. מבשלים עד השחמה ובישל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
בואו צלעות חזיר לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
בינתיים, להביא מרינדה לרתיחה בסיר קטן ומבשלים עד מופחת 1/4 כוס, על 4 דקות.
מגישים צלעות חזיר עם מרינדה מופחתת חצאים סיד.
לעשות קדימה: צלעות ניתן במרינדה 1 יום קדימה. צ ' יל, מפנה את התיק מדי פעם.
למנה: 560 קלוריות, 27 גרם שומן, 0 גרם סיבים